Oldtimer- en Klassiekerverzekering

Genieten van je prachtige oldtimer of klassieker wordt nog leuker met onze voordelige verzekering met prima voorwaarden en complete dekkingen.
Je kunt gemakkelijk zelf de gewenste dekking (WA en WA + Volledig Casco) bepalen, de goedkope premie berekenen en de verzekering direct online afsluiten.
Bij ons kun je al een Oldtimerverzekering afsluiten indien je oldtimer minimaal 25 jaar oud is, een maximale taxatiewaarde heeft van € 125.000, je de auto alleen recreatief gebruikt én je een andere auto hebt voor dagelijks gebruik. Deze hoeft overigens niet persé bij ons verzekerd te zijn.

Ook bieden wij deze verzekering aan voor echte Klassiekers van 15 tot 25 jaar oud die receratief gebruikt worden met verder dezelfde uitgangspunten.
Het gaat hierbij dus niet om Youngtimers maar om klassiekers die gedurende de tijd meer waard zullen worden.

Voorwaarden en Verzekeringskaarten vind je als tabblad (rechter kantlijn) bij de berekeningen en op de Klantenservice-pagina.
Opzeggen van je huidige verzekering kan meestal gemakkelijk online geregeld worden of gebruik onze Opzegbrief.

Direct de voordeligste verzekering voor je Klassieker berekenen & afsluiten

Productvoorwaarden

Als je echt alles wilt weten en je nog verder wil verdiepen, lees dan de productvoorwaarden.

Verzekeringskaarten

Wil je graag weten wat er allemaal gedekt is. Lees dan de heldere verzekeringskaarten.

" Voor mijn oldtimer van 30 jaar oud kon ik ook uitstekend terecht met zelfs keuze uit verschillende dekkingen. En de premie was wederom lager dan mijn huidige. "