Woonverzekeringen

Wij bieden je zeer voordelige Woonverzekeringen.
Je kunt zelf de keuze maken voor een slim alles-in-één BrightPakket met keuze uit woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid- en/of rechtsbijstanddekking.
Of toch kiezen voor een volledig zelf samen te stellen Woonhuisverzekering (Opstalverzekering) en/of een losse Inboedelverzekering.
Overtuig jezelf van de lage premies voor de verschillende mogelijkheden.

Voorwaarden en Verzekeringskaarten vind je als tabblad (rechter kantlijn) bij de berekeningen en op de Klantenservice-pagina.
Opzeggen
van je huidige verzekering kan meestal gemakkelijk online geregeld worden of gebruik onze Opzegbrief.

BrightPakket

Een goedkoop en zeer compleet schadepakket voor de meest gangbare schadeverzekeringen met keuze uit woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid- en/of rechtsbijstanddekking. Overzichtelijk en gemakkelijk af te sluiten tegen een voordelige totaalpremie.

BrightWoonPakket berekenen & afsluiten

Woonhuis

Met onze woonhuisverzekering Uitgebreid ben je zeer voordelig uit door de lage premie. Je kunt ook kiezen voor de Compleet dekking zodat alle onverwachte schades aan je woning zijn verzekerd. Bij beide varianten kun je zelf het eigen risico bepalen.

Woonhuis berekenen & afsluiten

Inboedel

Je losse spullen in huis zijn voordelig verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak met naar keuze een basis of all-risk dekking. Bij schade vergoeden we tot 5 jaar de nieuwwaarde en we bieden een garantie tegen onderverzekering tot € 150.000.

Inboedel berekenen & afsluiten

Productvoorwaarden

Als je echt alles wilt weten en je nog verder wil verdiepen, lees dan de productvoorwaarden.

Verzekeringskaarten

Wil je graag weten wat er allemaal gedekt is. Lees dan de heldere verzekeringskaarten.

" Ze bieden een mooi WoonPakket aan waarbinnen ik de meeste verzekeringen mooi kon combineren tegen een voordelige premie. "